“Beauty of Romania”: Fotografiile artistului orădean Ovi D. Pop vor fi expuse pentru prima dată în Singapore (FOTO)


Câteva zeci de imagini realizate de fotograful orădean Ovi D. Pop au fost adunate în expoziţia “Beauty of Romania”, care va fi vernisată, sâmbătă, 15 aprilie, în APU Gallery din Singapore.

Expoziţia este organizată de Uniunea Fotografilor din Asia şi este una caritabilă. Banii strânși din vânzarea fotografiilor vor fi donați unei asociaţii din statul asiatic care ajută copiii cu dizabilităţi.

Aceasta este formată din câteva zeci de imagini realizate de artistul fotograf în România. Una dintre ele, “Dead or Alive”, surprinde un traseu şerpuit dintre localităţile bihorene Derna şi Budoi în două momente ale anului, vara şi iarna.

Expoziţia “Beauty of Romania” va rămâne în APU Gallery din Singapore până în 24 aprilie.

Este pentru prima dată când lucrările orădeanului sunt expuse într-o galerie din această țară.

Ovi D. Pop a început să folosească aparatul foto în tinereţe, pe vremea când mergea la competiţii ca atlet, iar mai apoi a încercat fotografia de produs.

După ce a urmat un curs de fotografie în cadrul fotoclubului orădean Nufărul şi a absolvit un master în artă, au început să apară şi rezultatele, primele premii fiindu-i acordate în urmă cu şapte ani. De atunci, artistul a reușit să strângă peste 2.000 de medalii în zeci de ţări de pe toate continentele.

 

https://www.ebihoreanul.ro/stiri/beauty-of-romania-fotografiile-artistului-oradean-ovi-d-pop-vor-fi-expuse-pentru-prima-data-in-singapore-178135.html