Fara perdea! Sute de femei pozeaza nud pentru un fotograf cu origini de pe meleaguri salajene. Pozele au ajuns premiate in intreaga lume. SUPER galerie FOTO


Ovi D. Pop este unul dintre cei mai talentati fotografi din Romania. Ovi a fost fotograful care a avut curajul in urma cu patru ani sa dezvolte in zona de Nord-Vest a Romaniei fotografia de tip “arta nud”.

Fotograful Ovi D. Pop a reusit in cei patru ani sa stranga 75 de premii doar cu fotografii in care sunt fotomodele nud. Cele 75 de premii, din care 20 de medalii de aur, au fost obtinute in 12 tari din Europa, dar si in cele doua Americi sau chiar in Asia.

Ovi D. Pop si-a dezvoltat in Oradea pasiunea pentru fotografie, insa radacinile lui sunt de pe meleaguri salajene. Tatal lui Ovidiu a fost un salajean nascut si crescut in satul Plopis, de la granita cu judetul Bihor.

Ovi D. Pop a vorbit pentru Ziarul de Salaj despre arta fotografiei nud.

“Fotografia nud e o ramura a artei. Eu le ofer modelelor o sedinta foto imbracate, daca ele decid sa pozeze si nud. Iti dai seama, multe m-au refuzat. Am ajuns insa sa am foarte multe femei care sa isi doreasca sa pozeze nud”, ne spune Ovi D. Pop.

 

Ce parere are sotia lui Ovi despre noua lui pasiune? 
“Am acordul sotiei. Nevasta nu zice nimic pentru ca o duc cu mine la astfel de sesiuni ca sa vada despre ce e vorba. Sotia vine acum si ma ajuta cand am nevoie pentru astfel de fotografii”, povesteste Ovi.

 

Ovi a avut un model care i-a adus 40 de premii internationale dupa o sesiune foto cu acesta de doar 45 de minute. Ovi ne-a dezvaluit ca arta fotografiei nud nu consta doar in fete care arata “bomba” si pozeaza fara perdea, ci in persoane care isi asuma cum arata dezbracate.

“Nu conteaza cum arati atata timp cat iti asumi. Pentru fiecare fata exista un barbat compatibil”, spune fotograful.

Fotograful Ovi D. Pop va fi prezent la finele acestei saptamani la Zalau unde va participa la o tabara de fotografie.

https://www.ziaruldesalaj.ro/fara-perdea-sute-de-femei-pozeaza-nud-pentru-un-fotograf-cu-origini-de-pe-meleaguri-salajene-pozele-au-ajuns-premiate-intreaga-lume-super-galerie-foto