Fetele din Zi de Zi: De Ziua Femeii, fotografii orădeni etalează frumuseţea la Lotus Center (FOTO)


Expoziţie inedită vernisată joi seară la Lotus Center. De Ziua Femeii, 10 fotografi orădeni au omagiat reprezentantele sexului frumos printr-o expoziţie cu portrete feminine.

Imaginile sunt postate pe simeze în zona magazinului DM, în apropiere de Carrefour, şi surprind femeia în toate stările ei, fie că e romantică, fatală, jucăuşă, tristă, răvăşită sau pur şi simplu sexy.

Este vorba despre 72 de tinere, fotomodele sau nu, care au apărut de-a lungul timpului în revista Zi de Zi Oradea & Bihor, făcute de 10 artişti fotografi din Oradea: Adela Rusu, Gheorghe Petrila, Constantin Danconglu, Călin Dobai, Ovidiu Ilisie, Larisa Birta, Sebastian Ferchi, Cristian Boroş, Pety Nagy şi Ovi D. Pop.

“Ceea ce m-a surprins a fost modul în care aţi abordat această temă, pentru că nu este doar o surprindere a fizionomiei, ci e mult mai profund. Se spune că fizionomia e oglinda sufletului, nu este suficient să apeşi pe buton pentru a face fotografii, trebuie să ştii exact când, să surprinzi clipa”, a spus designerul Amalia Judea, proprietara agenţiei de modele Amalia Judea Fashion.

Vernisajul s-a desfăşurat într-o atmosferă destinsă, ca-ntre prieteni, iar la final, expozanţii, prin “moderatorul” întâlnirii, artistul fotograf Ovi D. Pop, a ţinut să răsplătească modelele oferindu-le “funny gifts” constând în ciocolată personalizată cu propria imagine, în vreme ce şi spectatoarele au fost cadorisite, cu o ciocolată cu detaliile evenimentului.

Expoziţia poate fi admirată  până pe 15 martie inclusiv.

https://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-20-3/fetele-din-zi-de-zi-de-ziua-femeii-fotografii-oradeni-etaleaza-frumusetea-la-lotus-center-119538.html