Final de curs de fotografie la Ovi D. Pop Art Photo Gallery


Absolvenţii cursului de fotografie, iniţiat în luna octombrie de cunoscutul fotograf Ovi D. Pop, și-au prezentat miercuri seară lucrările de final.

Timp de două luni de zile, 22 de cursanți au descoperit tainele artei fotografice și au realizat diverse cadre, cele mai bune dintre acestea fiind expuse la Ovi D. Pop Art Photo Gallery, din Era Park, unde vor putea fi văzute până în ianuarie 2019.

Inițierea în arta fotografică a fost special concepută pentru cei care doresc să imortalizeze frumosul și doresc să devină fotografi. Pe lângă teoria interactivă predată, cursanții au avut parte şi de multe activități practice în care au putut asimila informațiile primite, dar și să consolideze experiența fotografică, fie că vorbim de portrete, peisaje, evenimente sportive, concerte sau chiar nuduri.

„S-a pus mare accent pe tehnica fotografică îmbinată cu învățarea și cimentarea regulilor de compoziție. Sunt mândru și mă declar cu adevărat bucuros și la finalul acestor serii să constat că nivelul cursanților crește de la grupă la grupă”, a declarat pentru Bihon.ro, artistul Ovi D. Pop.

Așa cum era de așteptat cele două grupe de cursanți, cu vârste cuprinse între 16 și 75 de ani, au fost recompensate cu diplome. De asemenea, „elevii” s-au declarat încântați și spun că deși au avut multe de învățat în timpul cursului s-au și distrat alături de mentorul lor.

Start 2019

Asociația Ovi D. Pop și Varadinum Photo School ia o mică pauză pe perioada sărbătorilor de iarnă, însă revine în forță în anul 2019 cu noi cursuri pentru iubitorii de artă fotografică.

Primul curs va debuta începând cu 14 ianuarie 2019, iar costul acestuia este de 590 de lei, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiind de un discount. Informaţii legate de programul cursurilor şi înscrieri se pot obţine la numărul de telefon: 0742.162.843 sau 0770.113.416.

 

Final de curs de fotografie la Ovi D. Pop Art Photo Gallery