O nouă expoziție marca Ovi D. Pop la Galeria Euro Foto Art Oradeaexpozitie ovi d pop

Galeria “Euro Foto Art” din centrul oraşului Cernăuţi, a fost neîncăpătoare vineri seara,în data de 08 februarie 2013. În ciuda faptului că a nins toată ziua, fără întrerupere, iubitorii fotografiei s-au adunat într-un număr foarte mare, la vernisajul expoziţiei personale Ovi D.Pop din Oradea, intitulată “Viziune personală”. În public, s-au aflat mai mulţi oameni de cultură locali, poeţi, scriitori, precum şi membrii Fotoclubului “Pozitiv” din Cernăuţi.

Vernisajul a fost deschis de domnul Vasile Bâcu, preşedintele Societăţii pentru Cultura Românească din Regiunea Cernăuţi, care şi-a exprimat bucuria de a găzdui, în Galeria “Euro Foto Art” din Cernăuţi, expoziţia artistului fotograf orădean Ovi D.Pop. În continuare, reprezentantul Consulatului General al României la Cernăuţi, domnul consul Corneliu Ciobotaru, a apreciat rolul pe care îl poate juca arta fotografică în relaţiile dintre oameni. Artistul fotograf Ştefan Toth AFIAP, preşedintele Asociaţiei “Euro Foto Art” din Oradea, a subliniat faptul că expoziţia personală , face parte din Festivalul Internaţional de Fotografie “Szathmári Pap Károly – Carol Pop de Szathmári, organizat de Asociaţia orădeană, precum şi din manifestările Festivalului Naţional “Luna Fotografiei din România”, iniţiat de AAFR. Preşedintele Asociaţiei “Euro Foto Art” din Oradea, artistul fotograf Ştefan Tóth AFIAP i-a înmânat domnul Vasile Bâcu, preşedintele Societăţii pentru Cultura Românească din Regiunea Cernăuţi, placheta Festivalului Internaţional “Szathmári Pap Károly – Carol Pop de Szathmári, acordată Galeriei “Euro Foto Art” din Cernăuţi.

expozitie ovi d pop 1

Artistul fotograf orădean Ovi D.Pop, şi-a exprimat admiraţia pentru clădirile din Cernăuţi şi bucuria de a fi prezent la acest eveniment personal. În continuare, a luat cuvântul prof.univ.dr. în filologie Ilie Popescu, preşedintele Societăţii Publice „Golgota” a Românilor din Regiunea Cernăuţi, care a înmânat artistului fotograf expozant, trei cărţi editate recent.

În cadrul expoziţiei au fost prezentate 45 de fotografii alb-negru şi color, realizate în ultima perioadă de artistul fotograf expozant, care va rămâne la dispoziţia publicului vizitator timp de o lună.

expozitie ovi d pop 2