Ovi D. Pop a primit premiul „The Best autor” pentru a noua oară


Renumitul fotograf a primit titlul de „Best autor” în Republica Dominicană, cu fotografia „Blue Baloons”.

 

FIAP Best Author la un Salon Internațional de Fotografie este unul dintre cele mai râvnite premii pentru un artist în domeniu. Fotograful orădean Ovi D Pop este desemnat, pentru a IX-a oară, „Cel mai bun autor”. De această dată însă performanța a fost obținută în Republica Dominicană, la SVIII Salón Internacional de Fotografía Dominicano 2023 din cadrul VIII Intercontinental Circuit 2023.

La acest salon, Ovi D Pop a obținut trei medalii de aur şi 5 menţiuni de onoare. Astfel artistul orădean a ajuns la 116 medalii de aur, doar în acest an. În ultimii 10 ani, Ovidiu a adunat peste 600 medalii de aur.

„Mulțumesc frumos modelelor mele, care au crezut în ideile mele, juriului, organizatorului şi sponsorilor mei Proper Marketing & Events, SC Agroind Cauaceu SA , DeMedia.ro și Gorgona Design! Premiiile sunt protejate de Pyrostop”, a spus Ovi D Pop.

foto: Ovi Pop

Fotografia care i-a adus artistului orădean premiul de „Best autor” la una dintre cele mai mari competiții de fotografie din lume este „BLue Baloons”. Cu această imagine, artistul orădean a luat, în decurs de 6 zile, 3 medalii de aur în India, Singapore şi Spania!

Fotografia o reprezintă pe modelul intenaţional Mariana Kofler pe mașina ei Pontiac Grand AM (Grand American) fabricat în 1998, în lanul de rapiţă spre satul Roit.

„Eu am multe premii. Cele de „Best Author” sunt rare. Anul acesta am câștigat trei: una în Irlanda, alta în Serbia și acum în Republica Dominicană. Fiind al IX-lea în 10 ani, este o mare bucurie că am reușit să fiu primul între 305 fotografi din 45 de țări participante”, a spus Ovi D. Pop.

foto: Ovi Pop

În 2018, Ovi D. Pop a primit un alt premiu important: Oscarul în fotografie, la Sienna International Photography Awards.

 

Ovi D. Pop a primit premiul „The Best autor” pentru a noua oară