Ovidiu D. Pop, unul dintre cei mai buni fotografi din lume, ține un curs la Timișoara


DeT. Ex.

Reactualizat la: 

Timișorenii vor avea ocazia să afle detalii neștiute despre tainele fotografiei de la un maestru în domeniu. Bihoreanul Ovidiu D. Pop se află în topul celor mai buni fotografi din lume și va susține un curs la Timișoara luna viitoare. Fotografiile sale au fost răsplătite cu aproape 2.000 de premii în 88 de ţări.

Ovidiu D. Pop s-a născut la Oradea în anul 1973 şi este fotograf de peste 30 de ani. El preferă mai multe genuri ale artei fotografice: eseu, peisaj, nud, aeriene şi monumente. Din 2013, s-a orientat şi spre fotografia artistică, reuşind să întrunească toate criteriile pentru obţinerea distincţiilor naţionale şi internaţionale – MAFR (Maestru al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România), MPSA (Master al Photographic Society of America) şi E.FIAP/g (Excellence de Federation Internationale de l’Art Photographique) cu rang de aur.

Fotografiile realizate de Ovidiu D. Pop au fost răsplătite cu aproape 2.000 de premii, din care în jur de 600 sunt medalii de aur obţinute în 88 de ţări. Acesta este autorizat de Ministerul Muncii şi de cel al Educaţiei pentru a preda cursuri de fotograf.

„Fotografia este pentru mine mai mult decât o pasiune, este un mod de viață, la care ia parte inclusiv familia mea. Cel mai mândru sunt atunci când obțin premii pentru fotografii, care îi înfățișează pe fiul meu sau pe soția mea. Ei sunt foarte implicați în proiectele mele fotografice și pentru mine este foarte importantă susținerea lor. Fără ei, cu siguranță, nu aș avea succesul pe care îl am”, spune Ovidiu D. Pop.

Un asemenea curs va avea loc la Timișoara începând cu data de 2 mai și se adresează fotografilor avansați și celor care își doresc o carieră în domeniul fotografiei. Tariful este 2.300 de lei, iar pentru studenți, elevi și pensionari este 2.000 de lei. De asemenea, se achită o taxă de examinare în valoare de 100 de lei.

Cei care vor să se înscrie au la dispoziție numerele de telefon: 0742.162.843 și 0771.689.623.