S-au anunţat câştigătorii Romanian Grand Circuit, ediţia de iarnă 2023


La ediţia de iarnă au participat 340 de fotografi din 57 de țări.

Cea de a 5-a ediție a Romanian Grand Circuit, ediția de iarnă 2023, organizată de artistul fotograf Ovi D. Pop și-a desemnat câștigătorii La ediția din acest an a circuituilui format din patru saloane (Varadinum, Wallachia, Transylvania și Varadinum) au participat 340 de fotografi din 57 de țări, devenind cea mai de succes ediție de până acum a circuitului, unic în România.

Cele 3.651 de fotografii au fost jurizate de Shin Woo Ryu (Correea de Sud), Buket Özatay (Cipru), Sefa Ulukan (Turcia), Iurie Foca (Moldova), Harjanto Sumawan (Indonezia), Steven Yee Pui Chung (Singapore), Zoran Toldi (Slovacia), Sanjoy Bpi Bhattacharya (India), Valentina Stan, Adela Rusu, Sârb Vasile și Plaino Marian (Romania). Cel mai bun autor român a devenit Adrian Stoica din Simeria, iar cel mai bun club internațional EURASIA din Rusia.

 

Cel mai bun autor al Salonelor Wallachia și VARADINUM este Michael Strapec din Irlanda, cel mai bun autor al Salonului Moldavia este Bandara Pandula din Sri Lanka și cel mai bun autor al Salonului Transylvania este Gracia de la Hoz din Spania.

Expoziția cu fotografiile premiate va avea loc în luna ianuarie 2024. Circuitul și expoziția au fost organizate de Ovi D. Pop, cu sprijinul Agroind Cauaceu, Proper, DeMedia.ro și Gorgona Design. Cele cinci ediții ale circuitului Romanian Grand și cele 7 saloane internaționale de artă fotografică Varadinum mențin Oradea în topul artei fotografice mondiale.

S-au anunţat câştigătorii Romanian Grand Circuit, ediţia de iarnă 2023