Turisztikai kiállítás és vásár


Az elmúlt hétvégén rendezték meg negyedik alkalommal a Top Travel elnevezésű turisztikai vásárt, amelyre magyarországi kiállítók is érkeztek.

Az elmúlt hétvégén rendezték meg negyedik alkalommal a Top Travel elnevezésű turisztikai vásárt, amelyre magyarországi kiállítók is érkeztek.Március 22–24. között a Top Press media, pr & events cég rendezett nemzetközi turisztikai vásárt a váradi sportcsarnokban, együttműködve a helyi önkormányzattal és a Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával. A hivatalos nyitóünnepséget péntek délben tartották az eseménynek helyet adó Antonio Alexe Sportcsarnokban, amelyen Ovidiu Mureşan Nagyvárad alpolgármestere és Mihai Dacin főszervező köszöntötték a jelenlevőket. Az eseményen részt vett Cseke Attila parlamenti képviselő, Constantin Badea a Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara igazgatója, Cornel Caba, a nagyváradi Aerotravel Lufthansa City Center igazgatója, valamint Vozár Márton a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara részéről. Mihai Dacin elmondta, hogy a vásáron több mint húsz helyi és magyarországi utazási iroda és hotel legjobb ajánlatait tekinthetik meg az érdeklődők. A sportcsarnok folyosóján helyet kapott a Világ zászlói kiállítás, egy 196 nemzeti lobogóból álló kollekció és Ovi D. Pop Biharország című fényképkiállítása is.

Megnyitó

Ovi D. Pop Bihar megyéről készített több mint száz csodálatos fotóiból összeállított kiállítás megnyitóját a Top Travel vásár keretében tartották meg pénteken. A fényképekről Nagyvárad és megyénk több látnivalója köszönt vissza. A munkákat dr. Ramona Novicov műkritikus méltatta, majd Cseke Attila parlamenti képviselő és Ovidiu Mureşan alpolgármeser is beszédet mondott. Cseke Attila kiemelte, hogy munkája során alkalma nyílt számos helyet megtekinteni a megyében és az országban egyaránt, de a képeket nézve rájött, hogy még korántsem látott mindent. Kiemelte, hogy Ovi D. Pop azok közé az emberek közé tartozik, akik tesznek valamit a megyéért. Ovidiu Mureşan is hasonlóképpen méltatta a művész munkáját, hozzátéve, hogy Nagyváradról készült képeiből állandó kiállítást nyitnak a városháza tornyában.

Nagy Noémi


citeste articolul