Újabb elismerésben részesült Ovi D. Pop


Az már nem meglepő a nagyváradi fotóssal kapcsolatosan, hogy munkáival sorban zsebeli be a nagy versenyek arany- és ezüstérmeit is, azonban a napokban egy újabb elismerésben részesült.
Az Amerikai Fotószövetség (PSA) egyedüliként rangsorolja a világon a fotósokat. Figyelembe veszik a különböző versenyeken való részvételt, az elért helyezést és a zsűrizések számát, pontokká alakítják az eredményeket, eszerint történik a rangsorolás.
A végeláthatatlan listán több mint tízezer fotós szerepel, hat kategóriában. Két kategóriában, a monokróm és színes fotók csoportjában kilencedik helyezést ért el Ovi D. Pop fotóművész, emellett két kategóriában, a sajtófotóban és utazásban is a top 200 fotós közé került. A most kiadott rangsoroláshoz a 2019-es tevékenységi eredményeket vették figyelembe. A PSA egy katalógust is összeállított, melyben a rangsorolásokat megjelenítették, illetve több fotóst bemutattak, közöttük Ovi D. Popot is. 2019-ben a nagyváradi fotóművész 76 különböző képpel már 424 díjat nyert, ebből 38 felvétellel 151 aranyérmet.