Archives

A Szombathelyi Televízió híradóban is volt szó a “Nő” Varadinum Foto Club Oradea Romania kiállításról! Köszönöm szépen Kornel Popa a klub nevében a kiváló esemêny megszervezését és a TV stáb munkáját!


A Szombathelyi Televízió híradóban is volt szó a “Nő” Varadinum Foto Club Oradea Romania kiállításról! Köszönöm szépen Kornel Popa a klub nevében a kiváló esemêny megszervezését és a TV stáb munkáját!  

România în fotografii: Renumitul fotograf Ovi D. Pop din Oradea şi-a vernisat expoziţia itinerantă


Expoziţia itinerantă de fotografie “România mea”, expusă anterior în Belgia, China, Ucraina, Singapore şi Belarus, a ajuns de Ziua Naţionala a României la Chişinău. Autorul fotografiilor este maestrul Ovi D. Pop, artist fotograf din Oradea, care a prezentat pe gardul de la Muzeul Naţional de Istorie a Moldovei o colecţie […]

La Muzeul Național de Istorie a fost inaugurată expoziția „România Mea”, semnată de fotograful Ovidiu Pop, din Oradea


Colecția „România mea” a fotografului Ovidiu Pop din Oradea a ajuns la Muzeul Naţional de Istorie din Chişinău. În contextul Zilei Naționale a României, artistul și-a expus aici 31 de fotografii. Lucrările reprezintă monumente istorice și naturale, stări de spirit și portrete. Multe dintre acestea au fost premiate cu zeci […]

Natura face spectacol pe străzile oraşului Oradea


Cireşii japonezi, magnoliile şi lalelele înflorite au transformat oraşul într-o explozie de culoare. Zecile de arbori înfloriți au făcut oraşul vedetă pe site-urile de socializare şi i-au adus şi un nou nume printre localnici şi turişti: Mica Japonie.